Witam Was

Miejsce rozmów Hawilandczyków.
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner
Reputacja: 19

Witam Was

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Cześć. Wiem tylko że od jakiegoś czasu istniejecie, więc postanowiłem i odwiedzić was. Obecnie jestem:
-Prezesem Firmy AKC(Ampraczen-Koribien Cars)
-Organizatorem Turniejów Sportowych(Głównie Wyścigowych, ale nie tylko)
-Redaktorem Sportowym Zrzędnika Całodobowego

I ponadto jestem synem Heinza-Werner Grünera. Mam też na wstępnie jedno pytanie, a właściwie dwa:
-Kto jest obecnym Królem Hawilandu?
-I czy Król Hawilandu posiada discorda?
Awatar użytkownika
Tadeusz Henrykowski
Reputacja: 63

Re: Witam Was

Post autor: Tadeusz Henrykowski »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 23 lip 2025, 16:00 Cześć. Wiem tylko że od jakiegoś czasu istniejecie, więc postanowiłem i odwiedzić was. Obecnie jestem:
-Prezesem Firmy AKC(Ampraczen-Koribien Cars)
-Organizatorem Turniejów Sportowych(Głównie Wyścigowych, ale nie tylko)
-Redaktorem Sportowym Zrzędnika Całodobowego

I ponadto jestem synem Heinza-Werner Grünera. Mam też na wstępnie jedno pytanie, a właściwie dwa:
-Kto jest obecnym Królem Hawilandu?
-I czy Król Hawilandu posiada discorda?
Sael! Ja jestem Królem Hawilandu, jestem też aktualnym MSW i Ministem Rolnictwa II FN więc możesz mnie kojarzyć, na discordzie już pisaliśmy, ale możesz napisać na moje główne konto discordowe (matireczek), bo tamtego nie używam aż tak często, a tutaj link do discorda - https://discord.gg/etv7w2hR
(-) Król Hawilandu, JKM Tadeusz I Wielki
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner

A no faktycznie coś kojarzę! No cóż, czekam na odpowiedź na moim priv na discordzie ;)
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner

Jako że dobrze wspominałem to jak Król @Tadeusz Henrykowski był moim pierwszym gościem, postanowiłem też od czasu do czasu i Hawiland odwiedzać. Przy okazji mam pytania. Jak obecnie wygląda sprawa Hawilandu? Z tego co widzę, to działacie na swoich zasadach mimo propozycji II Federacji Nordackiej, co mnie oczywiście cieszy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tadeusz Henrykowski
Reputacja: 63

Post autor: Tadeusz Henrykowski »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 06 kwie 2026, 19:21 Jako że dobrze wspominałem to jak Król @Tadeusz Henrykowski był moim pierwszym gościem, postanowiłem też od czasu do czasu i Hawiland odwiedzać. Przy okazji mam pytania. Jak obecnie wygląda sprawa Hawilandu? Z tego co widzę, to działacie na swoich zasadach mimo propozycji II Federacji Nordackiej, co mnie oczywiście cieszy :mrgreen:
idzie nawet dobrze, chociaż teraz aktywność troche zmalała, tutaj ogólnie w zależności od świąt jest lepiej bądź gorzej
(-) Król Hawilandu, JKM Tadeusz I Wielki
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kawiarenkā im. Gorba”