Propozycja lepszego zorganizowania Kolei Hawilandzkich

Koleje Hawilandzkie S.A. to spółka skarbu państwa powołana 9 listopada 2025 roku. Spółka ta jest spadkobiercą Hawilandzkich Kolei Państwowych, ma ona zarządzać hawilandzkim ruchem kolejowym, oraz oferować przewozy osobowe i przewozy towarowe.
Awatar użytkownika
Octopic
Reputacja: 15

Propozycja lepszego zorganizowania Kolei Hawilandzkich

Post autor: Octopic »

Przy okazji budowy metra przez Voloslava w Serte, przypomniałem sobie że nie mamy opisanych zbytnio kolei w Hawilandzie. Jaki jest nasz przewoźnik, jakie są stacje itd itp. Panie @Tadeusz Henrykowski, prosimy o informacje!
(-) Towarzysz Octopic, dumny Hawilandczyk i Postańczyk
Kanclerz Hawilandu w latach 2024-2025. Prezydent Postanu również od 2024 roku.
Awatar użytkownika
Tadeusz Henrykowski
Reputacja: 64

Re: Propozycja lepszego zorganizowania Kolei Hawilandzkich

Post autor: Tadeusz Henrykowski »

Nigdy tego szczerze nie ustalaliśmy, nawet chyba żadnej stacji nigdy nie opisywałem XD. Ogólnie póki sprawujesz władzę, to do czasu wyborów zajmij się tym, a później mam nadzieję że następca się tym zajmie, ja służę pomocą
(-) Król Hawilandu, JKM Tadeusz I Wielki
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Obrazek
Awatar użytkownika
Voloslav v.d. Hov
Reputacja: 26

Post autor: Voloslav v.d. Hov »

Tadeusz Henrykowski pisze: 21 paź 2025, 21:14 Nigdy tego szczerze nie ustalaliśmy, nawet chyba żadnej stacji nigdy nie opisywałem XD. Ogólnie póki sprawujesz władzę, to do czasu wyborów zajmij się tym, a później mam nadzieję że następca się tym zajmie, ja służę pomocą
Powołałem Ministerstwo Transportu, tak aby pan Octopic mógł się w tym w pełni, przy mojej obserwacji, zająć! :D
członek Wolnego Hawilandu, pomocnik królewski i wicekról
Voloslav von der Hov
Awatar użytkownika
Tadeusz Henrykowski
Reputacja: 64

Post autor: Tadeusz Henrykowski »

Voloslav v.d. Hov pisze: 01 lis 2025, 00:27
Tadeusz Henrykowski pisze: 21 paź 2025, 21:14 Nigdy tego szczerze nie ustalaliśmy, nawet chyba żadnej stacji nigdy nie opisywałem XD. Ogólnie póki sprawujesz władzę, to do czasu wyborów zajmij się tym, a później mam nadzieję że następca się tym zajmie, ja służę pomocą
Powołałem Ministerstwo Transportu, tak aby pan Octopic mógł się w tym w pełni, przy mojej obserwacji, zająć! :D
No to panie @Octopic, do roboty!
(-) Król Hawilandu, JKM Tadeusz I Wielki
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Koleje Hawilandzkie S.A.”