Co z HAK?
- Voloslav v.d. Hov
- Reputacja: 26
Co z HAK?
Ostatnio się zastanawiałem - co stało się z Hawilandzką Agencją Kosmiczną? Miała jeden lot satelity i... nic? Powiedz ktoś co się z nią stało... @Tadeusz Henrykowski
członek Wolnego Hawilandu, pomocnik królewski i wicekról
Voloslav von der Hov
- Tadeusz Henrykowski
- Reputacja: 66
Re: Co z HAK?
Ta misja była bodajże z Kirianią, i od tego czasu HAK po prostu istnieje, tyle, ale planujemy coś więcej wkrótce
Ostatnio zmieniony 05 lip 2025, 22:55 przez Tadeusz Henrykowski, łącznie zmieniany 1 raz.
(-) Król Hawilandu, JKM Tadeusz I Wielki
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać: tadeuszhenrykowski@gmail.com
- Mieczysław Hałw
- Reputacja: 2
Wyślijcie mnie w kosmos, chce być hawilandzkim astronautąTadeusz Henrykowski pisze: ↑01 lip 2025, 18:31 Ta misja była bodajże z Kirianią, i od tego czasu HAK po prostu istnieje, tyle, ale planujemy coś więcej w krótce
Mieczysław Hałw
Hawilandczyk z krwi i kości.
- Tadeusz Henrykowski
Skoro chcesz... zapraszam pvMieczysław Hałw pisze: ↑03 lip 2025, 22:13Wyślijcie mnie w kosmos, chce być hawilandzkim astronautąTadeusz Henrykowski pisze: ↑01 lip 2025, 18:31 Ta misja była bodajże z Kirianią, i od tego czasu HAK po prostu istnieje, tyle, ale planujemy coś więcej w krótce![]()
- Voloslav v.d. Hov
- Reputacja: 26
Pierwszy hawilandczyk w kosmosieTadeusz Henrykowski pisze: ↑05 lip 2025, 13:54Skoro chcesz... zapraszam pvMieczysław Hałw pisze: ↑03 lip 2025, 22:13Wyślijcie mnie w kosmos, chce być hawilandzkim astronautąTadeusz Henrykowski pisze: ↑01 lip 2025, 18:31 Ta misja była bodajże z Kirianią, i od tego czasu HAK po prostu istnieje, tyle, ale planujemy coś więcej w krótce![]()
![]()
członek Wolnego Hawilandu, pomocnik królewski i wicekról
Voloslav von der Hov
Wpadł mi w oko ten wątek, jako że nasza, hasselandzka agencja ma identyczny skrót. Nie ma w niej od dłuższego czasu nikogo, kto by siedział w temacie kosmosu, ja jestem p.o. prezesa, ale niespecjalnie interesuję się tą tematyką. Chcę ożywić naszą HAK. Może nawiążemy jakąś współpracę? Z naszej strony możemy na przykład udostępnić kosmodrom, umiejscowiony na jednej z wysp naszego archipelagu na Orientyce.
- Tadeusz Henrykowski
Ano można! W ramach dwóch HAK'ów (xD) można zorganizować jakieś wspólne misje, np. wyniesienie jakiś satelit, budowa nowych rakiet i ich testowe loty etc. W przypadku współpracy mielibyśmy wspólnie do dyspozycji po jednym kosmodromie w Hasselandzie i Hawilandzie. Ogólnie rzecz biorąc na współpracę jesteśmy otwarciVilarte pisze: ↑05 lip 2025, 21:25 Wpadł mi w oko ten wątek, jako że nasza, hasselandzka agencja ma identyczny skrót. Nie ma w niej od dłuższego czasu nikogo, kto by siedział w temacie kosmosu, ja jestem p.o. prezesa, ale niespecjalnie interesuję się tą tematyką. Chcę ożywić naszą HAK. Może nawiążemy jakąś współpracę? Z naszej strony możemy na przykład udostępnić kosmodrom, umiejscowiony na jednej z wysp naszego archipelagu na Orientyce.