Kochani,
w ostatnich dniach pisałem o przełożeniu pierwszego posiedzenia Pjothigu na kwiecień ze względu na to, że w marcu będę konsultować wyniki badań z neurologiem. Właśnie wróciłem z pierwszej konsultacji, i mogę stwierdzić że jest to poważny problem - ze wszystkim będę musiał udać się do odległej ode mnie o wiele km Warszawy. Pani neurolog powiedziała, że sama nie może już wiele zdziałać, porozmawia na mój temat jeszcze z radiologami, a mi samemu dała skierowanie na jeszcze jedno badanie, podobne do rezonansu, ale na tym jej kompetencje się kończą, i muszę udać się ze wszystkim do innego lekarza we wspomnianej wcześniej Warszawie. W związku z tym postanowiłem podjąć decyzję o wakacyjnej przerwie od rządzenia.
Co z Tadeuszem Henrykowskim?
Tadeusza na wakacjach na milion procent nie będzie. Pójdę na mikronacyjny urlop, a w tym czasie załatwię wszystkie sprawy lekarskie. Ten urlop oczywiście może się przedłużyć, ale myślę że zdążę wszystko ogarnąć do końca wakacji. W innych mikronacjach, w tym w II Federacji, której jestem obywatelem, również nie będę aktywny.
Kto przejmie wtedy tymczasowo władzę?
W najbliższym czasie sporządzę listę sukcesyjną tronu hawilandzkiego, żeby była gdzieś spisana w razie właśnie takich sytuacji, jak urlop. Na tą chwilę mogę jednak przyznać, że podczas mojego urlopu tymczasowo władzę przejmie @Octopic, a następni w ewentualnej kolejce będą @KdHvW i @Voloslav v.d. Hov (kolejność do ustalenia).
Czy to koniec Hawilandu?
Nie. Na Hawiland mam swoje plany, i zrealizuje je przed wakacjami, a później - po nich.
DW: @Obywatel
Moje zdrowie a przyszłość Hawilandu
- Tadeusz Henrykowski
- Reputacja: 65
Moje zdrowie a przyszłość Hawilandu
(-) Król Hawilandu, JKM Tadeusz I Wielki
W razie potrzeby kontaktu proszę pisać: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Re: Moje zdrowie a przyszłość Hawilandu
Dziękuje za takie wyróżnienie, ale jakie czasy by się z tego cieszyć... Zdrowia!
(-) Towarzysz Octopic, dumny Hawilandczyk i Postańczyk
Kanclerz Hawilandu w latach 2024-2025. Prezydent Postanu również od 2024 roku.
Kanclerz Hawilandu w latach 2024-2025. Prezydent Postanu również od 2024 roku.
- Voloslav v.d. Hov
- Reputacja: 26
Zdrowia Tadi! 
członek Wolnego Hawilandu, pomocnik królewski i wicekról
Voloslav von der Hov
- Tadeusz Henrykowski
Aktualizacja: W Warszawie mam umówioną już wizytę, więc mniej więcej mogę powiedzieć w jakich dniach mnie nie będzie w Hawilandzie. Otóż tak.
Nie będzie mnie od 5 do 6 kwietnia (badania). Później nie będzie mnie oczywiście w wielkanoc (18-21 kwietnia), ale wtedy raczej w Hawilandzie nie będzie nikogo. Następnie planowo nie będzie mnie począwszy od 28 kwietnia do 2 maja. Wtedy zastąpi mnie kanclerz @Octopic i wicekról @Voloslav v.d. Hov.
Później prawdopodobnie nie będzie mnie całe wakacje, czyli od 27 czerwca do około 30 sierpnia, i z powodów prywatnych, i z powodów zdrowotnych. Wtedy również zastąpi mnie @Octopic i @Voloslav v.d. Hov.
Trzymajcie kciuki koledzy, a ja postaram się zaglądać na forum i co jakiś czas dać coś od siebie. Napewno postaram się w wolnych chwilach publikować wyniki reprezentacyjne Hawilandu w Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej. Ode mnie to w tym wątku narazie tyle.
Nie będzie mnie od 5 do 6 kwietnia (badania). Później nie będzie mnie oczywiście w wielkanoc (18-21 kwietnia), ale wtedy raczej w Hawilandzie nie będzie nikogo. Następnie planowo nie będzie mnie począwszy od 28 kwietnia do 2 maja. Wtedy zastąpi mnie kanclerz @Octopic i wicekról @Voloslav v.d. Hov.
Później prawdopodobnie nie będzie mnie całe wakacje, czyli od 27 czerwca do około 30 sierpnia, i z powodów prywatnych, i z powodów zdrowotnych. Wtedy również zastąpi mnie @Octopic i @Voloslav v.d. Hov.
Trzymajcie kciuki koledzy, a ja postaram się zaglądać na forum i co jakiś czas dać coś od siebie. Napewno postaram się w wolnych chwilach publikować wyniki reprezentacyjne Hawilandu w Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej. Ode mnie to w tym wątku narazie tyle.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2025, 12:15 przez Tadeusz Henrykowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Voloslav v.d. Hov
- Reputacja: 26
No to jeszcze raz: Zdrowia i powodzeniaTadeusz Henrykowski pisze: ↑02 kwie 2025, 00:16 Aktualizacja: W Warszawie mam umówioną już wizytę, więc mniej więcej mogę powiedzieć w jakich dniach mnie nie będzie w Hawilandzie. Otóż tak.
Nie będzie mnie oczywiście w wielkanoc (18-21 kwietnia), ale wtedy raczej w Hawilandzie nie będzie nikogo. Później planowo nie będzie mnie począwszy od 28 kwietnia do 2 maja. Wtedy zastąpi mnie kanclerz @Octopic i wicekról @Voloslav v.d. Hov.
członek Wolnego Hawilandu, pomocnik królewski i wicekról
Voloslav von der Hov
- Tadeusz Henrykowski
Szanowni!
Chociaż dalej jestem na mikronacyjnym urlopie, mogę podzielić się tym co się dowiedziałem. Odwiedziłem Warszawę, ładny pałac tam mają, wieżowce zajebiste. No ale nie po to tam byłem. Lekarz stwierdził, że diagnoza szpitala była całkowicie błędna, a drugie wyniki, już nie ze szpitala, dokładnie przeanalizował i... nic nie wykryto! No może nie całkowicie, mam kolejne skierowanie, znowu będę chodził po różnych lekarzach, ale wiadomo już, że na pewno nie grozi mi nic niebezpiecznego, czyli wyszło, że inni lekarze pomylili się i kłamali XD.
Co w związku z tym?
W wakacje będę częściowo aktywny. Oczywiście, dużą część czasu wakacyjnego będę musiał i tak poświęcić na lekarzy, ale równie dużą część czasu będę mógł spędzić w mikronacjach. O dniach w których nie będzie mnie w Hawilandzie ze względu na badania i lekarzy będę informował tutaj. To tyle, dzięki za wsparcie.
Chociaż dalej jestem na mikronacyjnym urlopie, mogę podzielić się tym co się dowiedziałem. Odwiedziłem Warszawę, ładny pałac tam mają, wieżowce zajebiste. No ale nie po to tam byłem. Lekarz stwierdził, że diagnoza szpitala była całkowicie błędna, a drugie wyniki, już nie ze szpitala, dokładnie przeanalizował i... nic nie wykryto! No może nie całkowicie, mam kolejne skierowanie, znowu będę chodził po różnych lekarzach, ale wiadomo już, że na pewno nie grozi mi nic niebezpiecznego, czyli wyszło, że inni lekarze pomylili się i kłamali XD.
Co w związku z tym?
W wakacje będę częściowo aktywny. Oczywiście, dużą część czasu wakacyjnego będę musiał i tak poświęcić na lekarzy, ale równie dużą część czasu będę mógł spędzić w mikronacjach. O dniach w których nie będzie mnie w Hawilandzie ze względu na badania i lekarzy będę informował tutaj. To tyle, dzięki za wsparcie.