Budowa nowych dróg, modernizacja obecnych i modernizacja Portu w Małym Porcie
- Octopic
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 21 times
Budowa nowych dróg, modernizacja obecnych i modernizacja Portu w Małym Porcie
Prezydent Postanu Roman Octopic na dzisiejszej konferencji w Av postanowił o budowie nowego miasta biznesowego w Postanie i o budowie nowych dróg, modernizacji obecnych i odnowienia Portu w Małym Porcie aby Postan miał z niego jeszcze więcej korzyści. Modernizacja dróg ruszyła już dzisiaj, budowa nowych ruszy jutro, i głównie będą to połączenia miast z wioskami, aby nikt nie był wykluczony, a modernizacja Małego Portu ruszy pod koniec tygodnia. Jest to jeden z celów prezydentury Romana Octopica
Towarzysz Octopic, przeciwnik wszystkich ideologii, dumny Postańczyk.
Partie to przeszłość, pora na jednogłośną inicjatywę.
- Tadeusz Henrykowski • Stempel
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 47 times
Re: Budowa nowych dróg, modernizacja obecnych i modernizacja Portu w Małym Porcie
Szokujesz mnie ostatnio, ale bardzo pozytywnie, jak chcesz może to być inicjatywa ogólnohawilandzka i zbudujemy drogi łączące Postan z resztą Hawilandu, bo do tej pory o ile mi wiadomo jest tylko jedna główna droga do Av i tam dopiero da się dojechać do innych miastOctopic pisze: ↑27 sie 2024, 19:45 Prezydent Postanu Roman Octopic na dzisiejszej konferencji w Av postanowił o budowie nowego miasta biznesowego w Postanie i o budowie nowych dróg, modernizacji obecnych i odnowienia Portu w Małym Porcie aby Postan miał z niego jeszcze więcej korzyści. Modernizacja dróg ruszyła już dzisiaj, budowa nowych ruszy jutro, i głównie będą to połączenia miast z wioskami, aby nikt nie był wykluczony, a modernizacja Małego Portu ruszy pod koniec tygodnia. Jest to jeden z celów prezydentury Romana Octopica
Król Hawilandu, również Minister Spraw Zagranicznych.
-
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 12 times
Re: Budowa nowych dróg, modernizacja obecnych i modernizacja Portu w Małym Porcie
Nie przeceniaj Octopica, on tylko udaje czasami XDTadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 20:22Szokujesz mnie ostatnio, ale bardzo pozytywnie, jak chcesz może to być inicjatywa ogólnohawilandzka i zbudujemy drogi łączące Postan z resztą Hawilandu, bo do tej pory o ile mi wiadomo jest tylko jedna główna droga do Av i tam dopiero da się dojechać do innych miastOctopic pisze: ↑27 sie 2024, 19:45 Prezydent Postanu Roman Octopic na dzisiejszej konferencji w Av postanowił o budowie nowego miasta biznesowego w Postanie i o budowie nowych dróg, modernizacji obecnych i odnowienia Portu w Małym Porcie aby Postan miał z niego jeszcze więcej korzyści. Modernizacja dróg ruszyła już dzisiaj, budowa nowych ruszy jutro, i głównie będą to połączenia miast z wioskami, aby nikt nie był wykluczony, a modernizacja Małego Portu ruszy pod koniec tygodnia. Jest to jeden z celów prezydentury Romana Octopica
Tak tak wiadomo, to w takim razie mam nadzieję że będzie taki cały czasVoloslav von der Hov pisze: ↑27 sie 2024, 21:14Nie przeceniaj Octopica, on tylko udaje czasami XDTadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 20:22Szokujesz mnie ostatnio, ale bardzo pozytywnie, jak chcesz może to być inicjatywa ogólnohawilandzka i zbudujemy drogi łączące Postan z resztą Hawilandu, bo do tej pory o ile mi wiadomo jest tylko jedna główna droga do Av i tam dopiero da się dojechać do innych miastOctopic pisze: ↑27 sie 2024, 19:45 Prezydent Postanu Roman Octopic na dzisiejszej konferencji w Av postanowił o budowie nowego miasta biznesowego w Postanie i o budowie nowych dróg, modernizacji obecnych i odnowienia Portu w Małym Porcie aby Postan miał z niego jeszcze więcej korzyści. Modernizacja dróg ruszyła już dzisiaj, budowa nowych ruszy jutro, i głównie będą to połączenia miast z wioskami, aby nikt nie był wykluczony, a modernizacja Małego Portu ruszy pod koniec tygodnia. Jest to jeden z celów prezydentury Romana Octopica
- Octopic
No możemy pomyśleć coś w tej kwestii, napisz pvTadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 20:22Szokujesz mnie ostatnio, ale bardzo pozytywnie, jak chcesz może to być inicjatywa ogólnohawilandzka i zbudujemy drogi łączące Postan z resztą Hawilandu, bo do tej pory o ile mi wiadomo jest tylko jedna główna droga do Av i tam dopiero da się dojechać do innych miastOctopic pisze: ↑27 sie 2024, 19:45 Prezydent Postanu Roman Octopic na dzisiejszej konferencji w Av postanowił o budowie nowego miasta biznesowego w Postanie i o budowie nowych dróg, modernizacji obecnych i odnowienia Portu w Małym Porcie aby Postan miał z niego jeszcze więcej korzyści. Modernizacja dróg ruszyła już dzisiaj, budowa nowych ruszy jutro, i głównie będą to połączenia miast z wioskami, aby nikt nie był wykluczony, a modernizacja Małego Portu ruszy pod koniec tygodnia. Jest to jeden z celów prezydentury Romana Octopica
Przecież cały czas normalny jestem...Tadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 22:04Tak tak wiadomo, to w takim razie mam nadzieję że będzie taki cały czasVoloslav von der Hov pisze: ↑27 sie 2024, 21:14Nie przeceniaj Octopica, on tylko udaje czasami XDTadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 20:22
Szokujesz mnie ostatnio, ale bardzo pozytywnie, jak chcesz może to być inicjatywa ogólnohawilandzka i zbudujemy drogi łączące Postan z resztą Hawilandu, bo do tej pory o ile mi wiadomo jest tylko jedna główna droga do Av i tam dopiero da się dojechać do innych miast
no dobrze dobrze, no to w takim razie ja na dc napisze i mam nadzieję że coś wyjdzieOctopic pisze: ↑27 sie 2024, 23:23No możemy pomyśleć coś w tej kwestii, napisz pvTadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 20:22Szokujesz mnie ostatnio, ale bardzo pozytywnie, jak chcesz może to być inicjatywa ogólnohawilandzka i zbudujemy drogi łączące Postan z resztą Hawilandu, bo do tej pory o ile mi wiadomo jest tylko jedna główna droga do Av i tam dopiero da się dojechać do innych miastOctopic pisze: ↑27 sie 2024, 19:45 Prezydent Postanu Roman Octopic na dzisiejszej konferencji w Av postanowił o budowie nowego miasta biznesowego w Postanie i o budowie nowych dróg, modernizacji obecnych i odnowienia Portu w Małym Porcie aby Postan miał z niego jeszcze więcej korzyści. Modernizacja dróg ruszyła już dzisiaj, budowa nowych ruszy jutro, i głównie będą to połączenia miast z wioskami, aby nikt nie był wykluczony, a modernizacja Małego Portu ruszy pod koniec tygodnia. Jest to jeden z celów prezydentury Romana Octopica
Przecież cały czas normalny jestem...Tadeusz Henrykowski pisze: ↑27 sie 2024, 22:04Tak tak wiadomo, to w takim razie mam nadzieję że będzie taki cały czas
- Octopic
Modernizacja dróg idzie pełną parą, rozpoczęła się modernizacja dróg między wsiami a miasteczkami, oraz między Av a resztą Postanu. Rozpoczęto ponadto budowę nowych dróg, np. z Dębicy, Cisowianki, Darsy i Kolonii do Av, czy z Kramińska do Małego Portu i Dębicy. Pierwsze firmy budowlane przyjechały również do Małego Portu, aby omówić plany rozbudowy portu.